*Yasin BİÇER* Admin
Mesaj Sayısı : 207 ReP GüCü : 311 Başarı Sistemi : 43 Kayıt tarihi : 12/04/10 Yaş : 40
| Konu: Soyağacı oluşturulması Ptsi Nis. 26, 2010 11:55 am | |
| Sitemiz üyesi olan herkesin kendi soyağacını belirleyerek kendisinin kim olduğunu merak edenlere hakkında detaylı bir bilgilendirme yapmış olabileceği düşüncesindeyim.
Şöyleki kendinden önceki ve sonra dünyaya gelenlerle beraber bir soyağacı oluşturmalıyız, örnek çalışmayı hangi program yada şekilde yapacağımız konusunda sizlerin fikrini almak istiyorum.
Karar verildikten sonra her üyenin imzasında Soyağacım yazan bir linke tıklanılarak o kişinin soyağacına kolayca ulaşılarak kim olduğu konusunda detaylı bilgiye ulaşılmış olur. | |
|
İbrahim BİÇER Admin
Mesaj Sayısı : 277 ReP GüCü : 430 Başarı Sistemi : 15 Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 31 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Ptsi Nis. 26, 2010 3:36 pm | |
| bu konuyla alakalı olarak üyelerimiz bizlere bilgilerini iletirlerse ben gerekli linkleri ve düzenlemeleri yapacağım bundan hiç süpheniz olmasın | |
|
*Yasin BİÇER* Admin
Mesaj Sayısı : 207 ReP GüCü : 311 Başarı Sistemi : 43 Kayıt tarihi : 12/04/10 Yaş : 40
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Salı Nis. 27, 2010 8:53 am | |
| Bir profil oluşturmamız lazım öncelikle, ve bu profili hangi altyapı yada programla kullanacağımızı belirlememiz lazım, daha sonra ilk örnek oluşturularak diğer üyelerin o prototipe uyması sağlanmış olur zaten | |
|
İbrahim BİÇER Admin
Mesaj Sayısı : 277 ReP GüCü : 430 Başarı Sistemi : 15 Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 31 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Salı Nis. 27, 2010 10:37 am | |
| - Yasin BİÇER demiş ki:
- Bir profil oluşturmamız lazım öncelikle, ve bu profili hangi altyapı yada programla kullanacağımızı belirlememiz lazım, daha sonra ilk örnek oluşturularak diğer üyelerin o prototipe uyması sağlanmış olur zaten
ÇALIŞMALAR SÜRÜYO ABİCİM BAKALIM ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH İŞİN İÇİNDEN | |
|
*Yasin BİÇER* Admin
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Perş. Tem. 15, 2010 2:08 pm | |
| - İbrahim BİÇER demiş ki:
- Yasin BİÇER demiş ki:
- Bir profil oluşturmamız lazım öncelikle, ve bu profili hangi altyapı yada programla kullanacağımızı belirlememiz lazım, daha sonra ilk örnek oluşturularak diğer üyelerin o prototipe uyması sağlanmış olur zaten
ÇALIŞMALAR SÜRÜYO ABİCİM BAKALIM ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH İŞİN İÇİNDEN Ne zaman başlangıç yapacağız İbrahim ! | |
|
İbrahim BİÇER Admin
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Ptsi Tem. 19, 2010 3:41 pm | |
| abi inan hiç vaktim olmuyo nete giremiyorum aşırı derecede doluyum yani sitenin alt yapısı gereği zaten bazı sürümleri kaldırmıyo yani yaptık kurulmuyo siteye | |
|
*Yasin BİÇER* Admin
| Konu: Geri: Soyağacı oluşturulması Salı Tem. 20, 2010 1:42 pm | |
| Yaz olması sebebiyle hemen herkes yoğun anlıyorum. Bir şekilde neticelendirebilirsek iyi olur | |
|